Att spela online bingo är ett av Sveriges mest populära folknöje. Hundratusentals människor i detta land spelar dagligen nätbingo och detta spel omsätter multimiljonbelopp varje år.

Bingospel är och har även länge varit mycket populära i Sverige. De passar ju trots allt människor i alla åldrar, är lätta att spela, samt är mycket underhållande. Den klassiska formen av bingo i Sverige har dock varit den bingo som spelas i olika bingohallar samt Bingolottos bingovariant. Andra populära turspel är lotto som du kan läsa mer om hos lottotipset.se. Detta spel omsätter fortfarande miljarder varje år trots konkurrens från många mer underhållande spel.

Populariteten för Bingolotto startade egentligen med att Leif ”Loket” Olsson blev programledare för ett nytt nöjesprogram. Ett program där du kunde köpa bingolotter för en mindre slant och spela om miljontals kronor, upplevelser och fina bilar. Helt plötsligt kunde det svenska folket sitta hemma i soffan och spela bingo. Med tiden utvecklades detta i takt med att internet bredde ut sig och blev något som så gott som alla utnyttjade. Bingo förflyttades från bingohallar och tv-rutan till dataskärmen och år 2006 exploderade detta till att bli ett av Sveriges största folknöjen.

Att spela bingo online är kul

Bingo går att spela online och trots att det gått att spela onlinebingo länge nu är det många människor som inte har provat på detta nervkittlande och roliga spel. De sitter hemma och vill prova på att spela online bingo, med en fråga på sina läppar. Hur går online bingo till?

När du ska spela nätbingo är det flera saker som du ska tänka på och hålla reda på. Men det är mycket enklare och simplare registrering än man tror. De flesta stora nätbingosajter erbjuder en mycket lättförståelig, lättmanövrerad design och layout på startsidan med detaljerade instruktioner för hur du ska gå till väga med din registrering.

Så här går det till att spela bingo online

Ett bra tips innan du registrerar dig på en nätbingosajt är att kolla runt lite, läsa recensioner och ta reda på vilka sajter som rekommenderas och inte. De flesta sidor som har licens och är på svenska är seriösa och rekommenderas, men det skadar aldrig att kolla extra försiktigt.

När du hittat en nätbingosajt som passar dig bra är det bara att klicka på ikonen ”registrera” eller ”skapa användarkonto”(Det kan stå olika saker där, men det är samma sak ändå). När du klickat kommer du till en ny sida där du får fylla i dina uppgifter för att skapa en användare. Ofta görs det snabbt med mobilt bankid.

När du skapat en användare är det dags att skapa ett nätbingokonto. Detta konto behöver du för att kunna köpa bingobrickor, samt dit din eventuella vinst kan utbetalas. Från detta konto kan du sedan hämta ut vinstsumman och föra över den till ditt privata bankkonto.

Viktigt att nämna är att det är fullständigt säkert att registrera ett nätbingokonto. All hantering med kontouppgifter och pengar sker med största sekretess. Detta kan du se genom att ett litet hänglås i din webbläsare. Det är faktiskt lika säkert som att göra bankärenden så testa redan idag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *