Hitta bonusar och vänner

Hitta bonusar och vänner på MamaMia Bingo

mamamia bingoNär man plusar ihop de två olika koncepten bingospelsajt och socialmedia så får man fram just MamaMia Bingo. Det är en trevlig sajt som är till för dig som tycker om bingo och gillar träffa nya människor. Bingo är ett sällskapspel och det ska det förhoppningsvis förbli. MamaMia Bingo strävar efter att ha en trevlig stämning på sin sajt vilket är en stor bonus för alla medlemmar.

När det kommer till bonusar som du även kan tjäna pengar på så finns det givetvis hos MamaMia Bingo också. MamaMias bonusar för nya medlemmar är 50 kronor helt gratis efter din registrering. Därefter följer det även med en insättningsbonus, 100 % extra på din insättning upp till 200 kronor.

Inget proffs behövs på Bet365 Bingo

Om du gillar att spela bingo så kan Bet365 Bingo vara ett trevligt alternativ. Där finns plats för både nya och erfarna bingospelare eftersom bingoutbudet är brett. Själva sajten må vara lite inriktad till den kvinnliga publiken men det finns gott om män som spelar på sajten.

Det som utmärker Bet365 Bingo mest är det faktum att spelsajten har ett Community med massvis av aktiviteter på sociala nätverk som till exempel Facebook. Gillar du bingo, gemenskap och Facebook så är Bet365 Bingo med andra ord en fullträff. Du kan vara säker på att det alltid finns saker att hitta på när du spelar på Bet365 – sajten har både VIP-klubb, lojalitetsklubb och gratisspel och en mängd med återkommande samt tillfälliga kampanjer. Spana in allt det roliga på Bet365 Bingo!

Spela på Bet365 Bingo och du får 200 kr att spela för när du spelat för 100!

Karameller på Bertil Bingo

Bertil bingoBertil Bingo är på humör och delar ut massvis av smaskiga karameller. I dagens karamell gömmer sig en förlängd måndagsbonus som ger dig som är medlem upp till 600 kronor extra att spela för – bättre start på veckan kan man knappast få!

Bertil Bingo kommer att bjuda på generösa karameller varje dag fram till självaste julafton, om vi känner Bertil rätt så kommer bingosajten även bjuda på riktigt fina kampanjer fram till nyårsafton. Du som gillar bingo, bonusar och roliga julklappar gör därför rätt i att hålla koll på Bertils julkarameller och kampanjer. Skaffa dig koll idag genom att klicka dig vidare till bertil.

Registrera ett konto om du inte redan är medlem och få upp till 1200 kronor extra i bingobonus.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *