Hur man spelar 75 bollsbingo

Älskar du att spela bingo men hatar publiken på Bingo hallen? Kanske har du alltid velat spela bingo, men aldrig sett till att lära dig? Online Bingo hos hemmabingo.nu kan vara lösningen du söker! 75 bollsBingo är ett populärt online bingo spel som spelar ungefär som traditionell bingo. Du har Bingo kort, och en Bingoutropare. Du har också konkurrenter att spela mot och en jackpot att vinna!

Här är en lista över några av de 75 Ball Bingo termer måste du bekanta dig med för att spela och vinna på spelet.

75 bollarsbingo

Bingokort:

Detta är din spelkort. Det är i ett rutnät format med fem block över och fem kvarter ner. Ordet BINGO visas längst upp fem boxar. Varje bokstav i ordet BINGO huvuden en kolumn. Resten av cellerna i rutnätet är fyllda med 24 slumptal mellan 1 och 75. I mitten av Bingo kortet är ett ”fritt utrymme”. Detta utrymme är automatiskt täckt och kommer att räknas som en täckt giltigt cell i något vinnande mönster.

Mönster:

För att vinna spelet kommer du att krävas för att täcka nummer på ditt kort som bildar ett mönster. Varje spel har sina egna fastställda mönster. Detta kommer att visas i hörnet av skärmen. Många olika kreativa mönster utnyttjas, samt en svart ut, eller total kort täckning spela.

Bingo Caller:

Detta är en spelledare som kommer att ansvara för att ringa de nummer som du använder för att täcka dina bingobrickor.

Chatta:

En viktig del av online bingo är förmågan att ”prata” med din online-konkurrenter och spelledare. Detta är din virtuella bingohall. Du normalt kommer att ha flera chattrum att välja mellan, så välj en och gå in på det roliga!

Hur man spelar:

Nu när du är bekant med några av de 75 bollsBingo terminologier, här är några instruktioner och regler för att komma igång.

Först måste du köpa dina Bingo-kort eller kort. Då Bingo som ringer kommer att börja ropa slumptal fäst vid bokstaven B, I, kommer N, G eller O. Du söker sedan ner i kolumnen för den uppringda brev och leta efter sammanfaller antalet som var kallade. Om du har numret på ditt kort kan du daub (omslag) den. Spela kommer att fortsätta på detta sätt tills någon slutför den valda mönstret för detta spel. Den första personen att fullborda mönstret kommer att förklaras som vinnare. Enkelt!

Många gånger jackpotten beror på hur många bingobrickor har köpts och antalet deltagarna i det spelet. Vissa spel kan ha ett fast belopp minst jackpotten oavsett antal spelare.

75 bollsBingo har snabbt blivit en av de mest populära online-spel. Med den mängd deltagare växer varje dag, så är jackpotten. Med stigande bränslekostnader, spela bingo från bekvämligheten av ditt eget hem är en stor bekvämlighet. Du kommer att ha möjlighet att träffa några online vänner som delar i din passion för Bingo. Så istället för att slåss havet av alltför nitisk ”I heart Bingo” klädd massor på den lokala bingohall, ta tag i din virtuella daubers och chef till din dator. Troll dockor eller andra goda charm tur tillval.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *