Den gemenskap som bingon erbjuder ska naturligtvis inte underskattas och faktum är att bingo är ett av de mest sociala spelen som finns tack vare att deltagarna kan chatta med varandra under tiden spelet pågår, men i slutändan handlar det inte bara om att ha roligt utan också om att vinna.

Statistiken visar att en genomsnittlig spelare kommer att vinna i bingo flera gånger under årens lopp. Generellt sett rör det sig förstås om ganska små vinster när man jämför med de miljonvinster som mellan varven delas ut till lyckliga bingovinnare. Det är chansen att vinna storkovan som gör att bingospelare från hela världen flockas på nätet på de bingosidor som idag erbjuder bingo online. Även om utbudet minskat till förmån för casinospel så finns det fortfarande flera svenska spelbolag som erbjuder bingo på nätet. Några av de största är Unibet, Maria och Bingo.com som alla tre ingår i Kindred.

Stora bingovinster online

Största svenska vinsten på bingo

Rekordet för den största vinst som delats ut till en svensk vinnare i onlinebingo ligger på 1,3 miljoner kronor. Den svenska kvinnan hade spelat bingo på nätet i flera år och till slut lossnade det ordentligt för henne 2010. Detta är ett bevis på att tålamod i allra högsta grad kan löna sig. Genom att helt enkelt fortsätta spela, ger man sig själv en chans att vinna de riktigt stora vinsterna. Denna svenska bingojackpott är också den största att ha delats ut i hela Skandinavien. Samma bingosajt delade 2008 också ut en vinst på inte mindre än 1,2 miljoner kronor. Även Paf som är en annorlunda spelsida har delat ut stora vinster på bingo.

Rekordvinsten på bingo internationellt

Den svenska rekordvinsten må vara stor men hamnar ändå i skuggan av vissa stora vinster som har delats ut internationellt. Rekordet för bingovinster både offline och online ligger på 1,1 miljoner pund, drygt 11 miljoner kronor, vilket var högvinsten som 2008 delades ut i en brittisk bingohall. I USA arrangeras bingo av tusentals olika arrangörer, vilket gör att det är svårt att föra statistik över rekordvinsterna. Det vi dock känner till är att en av de större bingosajterna i det stora landet i väster har betalat ut enskilda bingovinster som uppgår till närmare två miljoner dollar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *